\require{AMSmath} Logaritmen Hoe los je een oefening als deze op? 3log5=1.46497 => 3log(2-(7/5))= Kan je me aub helpen ine Leerling mbo - donderdag 31 januari 2002 Antwoord 2-7/5 = 10/5 - 7/5 = 3/5 Je moet dus berekenen 3log(3/5). Je kent vast wel de formule log(a/b)=log(a) - log(b). Dus... dk donderdag 31 januari 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je een oefening als deze op? 3log5=1.46497 => 3log(2-(7/5))= Kan je me aub helpen ine Leerling mbo - donderdag 31 januari 2002
ine Leerling mbo - donderdag 31 januari 2002
2-7/5 = 10/5 - 7/5 = 3/5 Je moet dus berekenen 3log(3/5). Je kent vast wel de formule log(a/b)=log(a) - log(b). Dus... dk donderdag 31 januari 2002
dk donderdag 31 januari 2002
©2001-2024 WisFaq