\require{AMSmath} Inhoud berekenen rond vat 2.6mtr hoog doorsnede 1mtr hoeveel is de inhoud s.noor Ouder - zondag 3 augustus 2003 Antwoord diameter = 1 - straal = 0,5 - grondvlak = p.(0,5)2 hoogte = 2,6 - volume = grondvlak.(2,6) 2,042 m3 = 2042 liter cl zondag 3 augustus 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
rond vat 2.6mtr hoog doorsnede 1mtr hoeveel is de inhoud s.noor Ouder - zondag 3 augustus 2003
s.noor Ouder - zondag 3 augustus 2003
diameter = 1 - straal = 0,5 - grondvlak = p.(0,5)2 hoogte = 2,6 - volume = grondvlak.(2,6) 2,042 m3 = 2042 liter cl zondag 3 augustus 2003
cl zondag 3 augustus 2003
©2001-2024 WisFaq