\require{AMSmath} Bewijs van vergelijking Goedenmiddag, Gevraagd wordt om het bewijs van de stelling: 1/2log(x) = -2log(x) Volgens mij kan dit helemaal niet omdat een grondtal niet negatief kan zijn. Groet, Dirk Dirk Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 juli 2003 Antwoord Dat kan niet echt kloppen hé. Als x=1 dan geldt de vergelijking. Maar voor de rest... Heb je misschien een foute opgave? km dinsdag 15 juli 2003 Re: Bewijs van vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedenmiddag, Gevraagd wordt om het bewijs van de stelling: 1/2log(x) = -2log(x) Volgens mij kan dit helemaal niet omdat een grondtal niet negatief kan zijn. Groet, Dirk Dirk Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 juli 2003
Dirk Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 juli 2003
Dat kan niet echt kloppen hé. Als x=1 dan geldt de vergelijking. Maar voor de rest... Heb je misschien een foute opgave? km dinsdag 15 juli 2003
km dinsdag 15 juli 2003
©2001-2024 WisFaq