\require{AMSmath} Oplossing differentiaalvergelijking Ik heb een probleem, ik moet de volgende vergelijking differentieren volgens het scheiden van variabelen, maar ik kom er niet uit. dx/dt=ax2/3 Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt. Richar Student universiteit - zaterdag 12 juli 2003 Antwoord Met x-2/3dx = a.dt is de boel toch gescheiden? MBL zaterdag 12 juli 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een probleem, ik moet de volgende vergelijking differentieren volgens het scheiden van variabelen, maar ik kom er niet uit. dx/dt=ax2/3 Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt. Richar Student universiteit - zaterdag 12 juli 2003
Richar Student universiteit - zaterdag 12 juli 2003
Met x-2/3dx = a.dt is de boel toch gescheiden? MBL zaterdag 12 juli 2003
MBL zaterdag 12 juli 2003
©2001-2024 WisFaq