Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

De afgeleide

ik zit met een aantal vragen waar ik al een aantal dagen probeer uit te komen...
wat is de eerste EN tweede afgeleide van:
* y=x2-4xÖx+4x??
* y=absolute waarde(2-Ö(2x+4))
* y=e^(-.05x)
* y=pÖ(x) -lnx
* y=16lnx+x2-12x+11
* y=x+e^-x

daniel
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 9 juli 2003

Antwoord

Ik denk niet dat je al veel geprobeerd hebt. Laat eens zien waar je vast zit. Controleer desnoods je oplossingen via onderstaande link. Lukt het zo?

Zie Online afleiden en integreren

cl
woensdag 9 juli 2003

©2001-2024 WisFaq