\require{AMSmath} Logaritme Ik snap niet waarom : ln 1=0 Kunt me helpen? Nourdd Iets anders - maandag 7 juli 2003 Antwoord ln(1) = 0 omdat e0=1. En omdat a0=1 voor om het even welk getal a, zal alog(1)=0 voor om het even welk ander grondtal a, dus niet alleen voor het grondtal e. cl maandag 7 juli 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap niet waarom : ln 1=0 Kunt me helpen? Nourdd Iets anders - maandag 7 juli 2003
Nourdd Iets anders - maandag 7 juli 2003
ln(1) = 0 omdat e0=1. En omdat a0=1 voor om het even welk getal a, zal alog(1)=0 voor om het even welk ander grondtal a, dus niet alleen voor het grondtal e. cl maandag 7 juli 2003
cl maandag 7 juli 2003
©2001-2024 WisFaq