\require{AMSmath} Logaritme De meeste logaritme kom ik wel uit. Bijvoorbeeld log1/81 met als grondtal 3 =-5, want 3 tot de macht -5 = 1/81 Maar hoe kan ik het beste deze logaritme oplossen: log Ö5/125 met als grondtal 5 ? Olaf Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 juli 2003 Antwoord Ö5 = 51/2 125 = 53 - Ö5/125 = 5-5/2 cl donderdag 3 juli 2003 Re: Logaritme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De meeste logaritme kom ik wel uit. Bijvoorbeeld log1/81 met als grondtal 3 =-5, want 3 tot de macht -5 = 1/81 Maar hoe kan ik het beste deze logaritme oplossen: log Ö5/125 met als grondtal 5 ? Olaf Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 juli 2003
Olaf Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 juli 2003
Ö5 = 51/2 125 = 53 - Ö5/125 = 5-5/2 cl donderdag 3 juli 2003
cl donderdag 3 juli 2003
©2001-2024 WisFaq