\require{AMSmath} Opgaven met kromme Kunt u helpen met de volgende opgave. Geg is de kromme K waarvoor geldt: x=1/4t2 - 3t y=t + t/4 - 5 met tÎ+ Gevr: a) Bereken in gehele graden nauwkeurig de hoek waaronder K de y-as snijdt b) Bewijs dat K zichzelf snijdt in (-1,7) Alvast heel erg bedankt. Eelco Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 2 juli 2003 Antwoord er schort iets aan de opgave want dit is de beeldkromme: Het punt (-1,7) ligt daar zelfs niet op. km woensdag 2 juli 2003 Re: Opgaven met kromme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u helpen met de volgende opgave. Geg is de kromme K waarvoor geldt: x=1/4t2 - 3t y=t + t/4 - 5 met tÎ+ Gevr: a) Bereken in gehele graden nauwkeurig de hoek waaronder K de y-as snijdt b) Bewijs dat K zichzelf snijdt in (-1,7) Alvast heel erg bedankt. Eelco Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 2 juli 2003
Eelco Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 2 juli 2003
er schort iets aan de opgave want dit is de beeldkromme: Het punt (-1,7) ligt daar zelfs niet op. km woensdag 2 juli 2003
km woensdag 2 juli 2003
©2001-2024 WisFaq