\require{AMSmath} Afgeleide bepalen Hoe bepaal ik de afgeleide/ differentieer ik de volgende functie...(3x-3)/(x2+2)? Moet ik dit met de quotientregel doen? Welke stappen moet ik nemen om bij het juiste antwoord te komen. Karin Student hbo - dinsdag 1 juli 2003 Antwoord De quotientregel zegt [f/g]' = [f'g-fg']/g2 en dat geeft in jouw geval [(3).(x2+2)-(2x).(3x-3)] / [x2+2]2 = [-3x2+6x+6]/[x2+2]2 cl dinsdag 1 juli 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bepaal ik de afgeleide/ differentieer ik de volgende functie...(3x-3)/(x2+2)? Moet ik dit met de quotientregel doen? Welke stappen moet ik nemen om bij het juiste antwoord te komen. Karin Student hbo - dinsdag 1 juli 2003
Karin Student hbo - dinsdag 1 juli 2003
De quotientregel zegt [f/g]' = [f'g-fg']/g2 en dat geeft in jouw geval [(3).(x2+2)-(2x).(3x-3)] / [x2+2]2 = [-3x2+6x+6]/[x2+2]2 cl dinsdag 1 juli 2003
cl dinsdag 1 juli 2003
©2001-2024 WisFaq