\require{AMSmath} Wat is bijvoorbeeld 18/-45 Mijn vraag is of gedeeld door min + of - wordt. Is bijvoorbeeld: 55/-55=0 of 55/-55=110 Bedankt. merel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 1 juli 2003 Antwoord Hallo Gewoon een kwestie van een paar simpele algemene regels toepassen: positief/positief=positief positief/negatief=negatief negatief/positief=negatief negatief/negatief=positief dus 55/55=1 55/-55=-1 -55/55=-1 -55/-55=1 pl dinsdag 1 juli 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Mijn vraag is of gedeeld door min + of - wordt. Is bijvoorbeeld: 55/-55=0 of 55/-55=110 Bedankt. merel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 1 juli 2003
merel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 1 juli 2003
Hallo Gewoon een kwestie van een paar simpele algemene regels toepassen: positief/positief=positief positief/negatief=negatief negatief/positief=negatief negatief/negatief=positief dus 55/55=1 55/-55=-1 -55/55=-1 -55/-55=1 pl dinsdag 1 juli 2003
pl dinsdag 1 juli 2003
©2001-2024 WisFaq