\require{AMSmath} Sinusregel. bereken twee hoeken en één zijde. hoi, ik heb problemen met deze vraag:ABC is een driehoek.a=4 en b=5 en hoek-A=120°bereken c en hoek-B en hoek-C. samsun Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 30 juni 2003 Antwoord Ik ook. Want deze driehoek bestaat niet. wl maandag 30 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi, ik heb problemen met deze vraag:ABC is een driehoek.a=4 en b=5 en hoek-A=120°bereken c en hoek-B en hoek-C. samsun Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 30 juni 2003
samsun Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 30 juni 2003
Ik ook. Want deze driehoek bestaat niet. wl maandag 30 juni 2003
wl maandag 30 juni 2003
©2001-2024 WisFaq