\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 6241 Re: Wat voor een soort functie is xx? Hoe bereken je eigelijk een afgeleiden van een power tower, zelfde manier als een gewone afgeleide? bv : xe-x2 wordt dit dan x2e-3x ? Mvg., xander xander Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 20 juni 2003 Antwoord xx=(elnx)x=exlnx dus [xx]'=[exlnx]' = exlnx.[xlnx]' = xx.[xlnx]' = ... waarbij je [xlnx]' verder uitwerkt mbv de produktregel. groeten, martijn mg vrijdag 20 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je eigelijk een afgeleiden van een power tower, zelfde manier als een gewone afgeleide? bv : xe-x2 wordt dit dan x2e-3x ? Mvg., xander xander Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 20 juni 2003
xander Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 20 juni 2003
xx=(elnx)x=exlnx dus [xx]'=[exlnx]' = exlnx.[xlnx]' = xx.[xlnx]' = ... waarbij je [xlnx]' verder uitwerkt mbv de produktregel. groeten, martijn mg vrijdag 20 juni 2003
mg vrijdag 20 juni 2003
©2001-2024 WisFaq