\require{AMSmath} n boven k Ik snap bij kansberekening het 'n boven k' niet. Bijvoorbeeld: ( m ) n! (m-n) = -------- k!(n-k)!Als ik de bovenstaande berekening toepas, krijg ik niet het goede antwoord!! Charlo Student hbo - vrijdag 20 juni 2003 Antwoord ( m ) (m-n) = m! / [(m-n)!(m-(m-n))!] = m! / [(m-n)!n!] En dat is op zijn beurt precies gelijk aan ( m ) ( n ) zoals je zou verwachten, als je weet dat de rijen in de driehoek van Pascal symmetrisch zijn... cl vrijdag 20 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap bij kansberekening het 'n boven k' niet. Bijvoorbeeld: ( m ) n! (m-n) = -------- k!(n-k)!Als ik de bovenstaande berekening toepas, krijg ik niet het goede antwoord!! Charlo Student hbo - vrijdag 20 juni 2003
( m ) n! (m-n) = -------- k!(n-k)!
Charlo Student hbo - vrijdag 20 juni 2003
( m ) (m-n) = m! / [(m-n)!(m-(m-n))!] = m! / [(m-n)!n!] En dat is op zijn beurt precies gelijk aan ( m ) ( n ) zoals je zou verwachten, als je weet dat de rijen in de driehoek van Pascal symmetrisch zijn... cl vrijdag 20 juni 2003
cl vrijdag 20 juni 2003
©2001-2024 WisFaq