\require{AMSmath} Relatie oppervlakte bol en inhoud bol Inhoud bol 4/3pr3 Oppervlakte bol 4pr2 Welke formule geeft de relatie tussen de oppervlakte en de inhoud van een bol? Daniel Student universiteit - donderdag 19 juni 2003 Antwoord Je bedoelt waarschijnlijk nietinhoud(r) = oppervlakte(r) - 4prē + (4/3)pr3 :pofinhoud(r) = (r/3).oppervlakte(r) :pmaar wel(d/dr)inhoud(r) = oppervlakte(r)ofinhoud = (4p/3).(oppervlakte/(4p))3/2 cl donderdag 19 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Inhoud bol 4/3pr3 Oppervlakte bol 4pr2 Welke formule geeft de relatie tussen de oppervlakte en de inhoud van een bol? Daniel Student universiteit - donderdag 19 juni 2003
Daniel Student universiteit - donderdag 19 juni 2003
Je bedoelt waarschijnlijk nietinhoud(r) = oppervlakte(r) - 4prē + (4/3)pr3 :pofinhoud(r) = (r/3).oppervlakte(r) :pmaar wel(d/dr)inhoud(r) = oppervlakte(r)ofinhoud = (4p/3).(oppervlakte/(4p))3/2 cl donderdag 19 juni 2003
cl donderdag 19 juni 2003
©2001-2024 WisFaq