\require{AMSmath} Gooien met een dobbelsteen Hoe bereken je de kans dat je bij 12 worpen met een dobbelsteen minstens 9 keer meer dan 4 ogen gooit?? Als u mij hier het antwoord op zou kunnen vertellen zou ik heel blij zijn, want morgen heb ik tentamen groetjes Dirk Student hbo - woensdag 18 juni 2003 Antwoord Op dezelfde manier als bij Gooien met een dobbelsteen. Nu is n=12 en p=1/3. P(X=9)=1-P(X=8)=1-Binomcdf(12,1/3,8)0,0039. Binomiale verdelingp= n= k= P(X=k)=P(X<=k)=P(X>k)= WvR woensdag 18 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de kans dat je bij 12 worpen met een dobbelsteen minstens 9 keer meer dan 4 ogen gooit?? Als u mij hier het antwoord op zou kunnen vertellen zou ik heel blij zijn, want morgen heb ik tentamen groetjes Dirk Student hbo - woensdag 18 juni 2003
Dirk Student hbo - woensdag 18 juni 2003
Op dezelfde manier als bij Gooien met een dobbelsteen. Nu is n=12 en p=1/3. P(X=9)=1-P(X=8)=1-Binomcdf(12,1/3,8)0,0039. Binomiale verdelingp= n= k= P(X=k)=P(X<=k)=P(X>k)= WvR woensdag 18 juni 2003
P(X=k)=P(X<=k)=P(X>k)=
WvR woensdag 18 juni 2003
©2001-2024 WisFaq