\require{AMSmath} Oppervlakte en inhoud bol wat is de functie voor de oppervlakte en de inhoud van een bol? Harm S Student hbo - dinsdag 17 juni 2003 Antwoord Inhoud=4/3pr3 Oppervlakte=4pr2 Overigens: je kunt een vademecum wiskunde ophalen. Hierin kun je van alles opzoeken! Vademecum(PDF-bestand) hk dinsdag 17 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat is de functie voor de oppervlakte en de inhoud van een bol? Harm S Student hbo - dinsdag 17 juni 2003
Harm S Student hbo - dinsdag 17 juni 2003
Inhoud=4/3pr3 Oppervlakte=4pr2 Overigens: je kunt een vademecum wiskunde ophalen. Hierin kun je van alles opzoeken! Vademecum(PDF-bestand) hk dinsdag 17 juni 2003
hk dinsdag 17 juni 2003
©2001-2024 WisFaq