\require{AMSmath} Integreren Klopt dit wel? En hoe moet ik hier verder? 1 òte2tdt= òt·d(1/2e2t) 0 = t·1/2e^2t - ò1/2e2tdt alvast bedankt Mirell Student hbo - maandag 16 juni 2003 Antwoord Ja hoor, je begin klopt als een zwerende vinger. òt.e2tdt = [1/2t.e2t] - ò1/2e2tdt nu verder: = [1/2t.e2t] - [1/4e2t] = [1/2t.e2t - 1/4e2t] hier vul je de boven- en ondergrens in. check de uiteindelijke primitieve altijd door er weer de afgeleide van te nemen, en kijk of je dan weer op de oorspronkelijke functie uitkomt. groeten, martijn mg maandag 16 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Klopt dit wel? En hoe moet ik hier verder? 1 òte2tdt= òt·d(1/2e2t) 0 = t·1/2e^2t - ò1/2e2tdt alvast bedankt Mirell Student hbo - maandag 16 juni 2003
Mirell Student hbo - maandag 16 juni 2003
Ja hoor, je begin klopt als een zwerende vinger. òt.e2tdt = [1/2t.e2t] - ò1/2e2tdt nu verder: = [1/2t.e2t] - [1/4e2t] = [1/2t.e2t - 1/4e2t] hier vul je de boven- en ondergrens in. check de uiteindelijke primitieve altijd door er weer de afgeleide van te nemen, en kijk of je dan weer op de oorspronkelijke functie uitkomt. groeten, martijn mg maandag 16 juni 2003
mg maandag 16 juni 2003
©2001-2024 WisFaq