\require{AMSmath} Integreren Ik kom er niet uit, hoe moet ik nu verder?Integraal ò1/2[Öx]*1/(cos[Öx])2 Mirell Student hbo - maandag 16 juni 2003 Antwoord 1/(2Öx) dx = d[Öx] dus jouw integraal wordt dan ò 1/cos2(Öx) d[Öx] =ò 1/cos2(t) dt [t=Öx] =tan(t) + C =tan(Öx) + C cl maandag 16 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom er niet uit, hoe moet ik nu verder?Integraal ò1/2[Öx]*1/(cos[Öx])2 Mirell Student hbo - maandag 16 juni 2003
Mirell Student hbo - maandag 16 juni 2003
1/(2Öx) dx = d[Öx] dus jouw integraal wordt dan ò 1/cos2(Öx) d[Öx] =ò 1/cos2(t) dt [t=Öx] =tan(t) + C =tan(Öx) + C cl maandag 16 juni 2003
cl maandag 16 juni 2003
©2001-2024 WisFaq