\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 12385 Re: E -machten differentieren en asymtoten bepalen Ik heb de functie l(x) opgeschreven zoals het in mijn boek staat hier nog een keer (met haakjes) l(x)= e2x·sin(x) timmy Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 juni 2003 Antwoord Om de afgeleide te bepalen van: l(x)=e2x·sin x maak je gebruik van de productregel. l'(x)=[e2x]'·sin x + e2x·[sin x]'l'(x)=e2x·2·sin x + e2x·cos x l'(x)=e2x(2sin x + cos x) WvR zaterdag 14 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de functie l(x) opgeschreven zoals het in mijn boek staat hier nog een keer (met haakjes) l(x)= e2x·sin(x) timmy Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 juni 2003
timmy Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 juni 2003
Om de afgeleide te bepalen van: l(x)=e2x·sin x maak je gebruik van de productregel. l'(x)=[e2x]'·sin x + e2x·[sin x]'l'(x)=e2x·2·sin x + e2x·cos x l'(x)=e2x(2sin x + cos x) WvR zaterdag 14 juni 2003
WvR zaterdag 14 juni 2003
©2001-2024 WisFaq