\require{AMSmath} Integreren Hoe moet ik de volgende functies integreren? f(x)= 1/(cos2(1/2p-x) f(x)= 1/Ö(4-x2) Alvast heel erg bedankt Els Student hbo - donderdag 12 juni 2003 Antwoord Tip voor de eerste: een primitieve van 1/cos2(x) is tan(x). Tip voor de tweede: een primitieve van 1/Ö(1-x2) is arcsin(x). Maak nu de juiste substituties om jouw integralen te vinden. Als het niet lukt zeg je het maar... cl donderdag 12 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik de volgende functies integreren? f(x)= 1/(cos2(1/2p-x) f(x)= 1/Ö(4-x2) Alvast heel erg bedankt Els Student hbo - donderdag 12 juni 2003
Els Student hbo - donderdag 12 juni 2003
Tip voor de eerste: een primitieve van 1/cos2(x) is tan(x). Tip voor de tweede: een primitieve van 1/Ö(1-x2) is arcsin(x). Maak nu de juiste substituties om jouw integralen te vinden. Als het niet lukt zeg je het maar... cl donderdag 12 juni 2003
cl donderdag 12 juni 2003
©2001-2024 WisFaq