Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 12279 

Re: Re: Coordinaten tussen een cilinder en een lijn

Heeft u voor mij ook de code die u hiervoor gebruikt heeft? Ik ben in het bezit van Maple.

Eelco
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 juni 2003

Antwoord

op de eerste regel tik je:

restart: with(plots):with(plottools):

druk dan enter. Er verschijnen twee blauwe regels:
Warning, the name changecoords has been redefined

Warning, the name arrow has been redefined



dan typ je:

display({plot3d([u,5*cos(v),5*sin(v)],u=2..7,v=0..2*Pi,style=patchnogrid),spacecurve([5,3*t+7,t+4],t=-4.5..0,color=red)},scaling=constrained);

druk opnieuw enter. Als het goed is verschijnt dan de figuur.


Er zijn ook online Maple-handleidingen beschikbaar.

Zie Handleiding Maple

km
woensdag 11 juni 2003

©2001-2024 WisFaq