\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 12217 Re: Logaritme ik wil eigenlijk zeggen mag ik -2log x berekenen als log 2 maal -2 ? marc Iets anders - dinsdag 10 juni 2003 Antwoord Ja, als tenminste x gelijk is aan 2. Je krijgt dus: -2log(2) = -2.0,30102.... = -0,60205... (gebaseerd op het grondtal 10) MBL woensdag 11 juni 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik wil eigenlijk zeggen mag ik -2log x berekenen als log 2 maal -2 ? marc Iets anders - dinsdag 10 juni 2003
marc Iets anders - dinsdag 10 juni 2003
Ja, als tenminste x gelijk is aan 2. Je krijgt dus: -2log(2) = -2.0,30102.... = -0,60205... (gebaseerd op het grondtal 10) MBL woensdag 11 juni 2003
MBL woensdag 11 juni 2003
©2001-2025 WisFaq