\require{AMSmath} Fourierreeks beste, Ik heb problemen met volgende functie om te zetten in een F-reeks : f(x)= 7/2 sin(3x) + cos2x Jan Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 10 juni 2003 Antwoord Maak gebruik van de identiteit cos2(x) = (1/2)[cos(2x)+1] cl dinsdag 10 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
beste, Ik heb problemen met volgende functie om te zetten in een F-reeks : f(x)= 7/2 sin(3x) + cos2x Jan Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 10 juni 2003
Jan Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 10 juni 2003
Maak gebruik van de identiteit cos2(x) = (1/2)[cos(2x)+1] cl dinsdag 10 juni 2003
cl dinsdag 10 juni 2003
©2001-2024 WisFaq