\require{AMSmath} Verdubbelingsformules Hey, vraagje : wat zijn de verdubbelingsformules van cos2a, sin2a en tg2a ? Bedankt Hans 3de graad ASO - maandag 9 juni 2003 Antwoord 1) cos2a = 2cos2a - 1 of 1 - 2sin2a of cos2a - sin2a 2) sin2a = 2sina.cosa 3) tan2a = 2tana/(1 - tan2a) MBL maandag 9 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hey, vraagje : wat zijn de verdubbelingsformules van cos2a, sin2a en tg2a ? Bedankt Hans 3de graad ASO - maandag 9 juni 2003
Hans 3de graad ASO - maandag 9 juni 2003
1) cos2a = 2cos2a - 1 of 1 - 2sin2a of cos2a - sin2a 2) sin2a = 2sina.cosa 3) tan2a = 2tana/(1 - tan2a) MBL maandag 9 juni 2003
MBL maandag 9 juni 2003
©2001-2024 WisFaq