\require{AMSmath} Grafiek van sin(2x) Wat is de grafiek voor sin(2x)? Ik kom er maar niet uit, en ik krijg het echt niet getekend! HELP, ik heb morgen exaam... Silke 2de graad ASO - maandag 9 juni 2003 Antwoord Op onderstaande website kan je precies onderzoeken hoe het zit. Bovendien staat er uitgelegd hoe het zit. Zie y=f(b.x) WvR maandag 9 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de grafiek voor sin(2x)? Ik kom er maar niet uit, en ik krijg het echt niet getekend! HELP, ik heb morgen exaam... Silke 2de graad ASO - maandag 9 juni 2003
Silke 2de graad ASO - maandag 9 juni 2003
Op onderstaande website kan je precies onderzoeken hoe het zit. Bovendien staat er uitgelegd hoe het zit. Zie y=f(b.x) WvR maandag 9 juni 2003
Zie y=f(b.x)
WvR maandag 9 juni 2003
©2001-2024 WisFaq