\require{AMSmath} Goniometrie Waarom is sin2a+sin2a·tg2a = tg2a Wat is het bewijs? Joël D 3de graad ASO - zaterdag 7 juni 2003 Antwoord sin2a+sin2a·tg2a =sin2a+sin2a·(sin2a/cos2a) =(cos2asin2a+sin2a*sin2a)/cos2a =(sin2a(cos2a+sin2a))/cos2a =(sin2a*1)/cos2a =tg2a q.e.d. gv zaterdag 7 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is sin2a+sin2a·tg2a = tg2a Wat is het bewijs? Joël D 3de graad ASO - zaterdag 7 juni 2003
Joël D 3de graad ASO - zaterdag 7 juni 2003
sin2a+sin2a·tg2a =sin2a+sin2a·(sin2a/cos2a) =(cos2asin2a+sin2a*sin2a)/cos2a =(sin2a(cos2a+sin2a))/cos2a =(sin2a*1)/cos2a =tg2a q.e.d. gv zaterdag 7 juni 2003
gv zaterdag 7 juni 2003
©2001-2024 WisFaq