\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 12057 Re: N-hoek mischien een beetje een domme vraag hoor maar ik snap namelijk niets van wiskunde maar wat is *? sabine Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 5 juni 2003 Antwoord Wel, dat is het tekentje dat je op het toetsenbord vindt naast de min, de plus, en de gedeeld door... Vermenigvuldigen dus! Dus voor een driehoek, n=3: 180° *1/3 = 60°, voor een vierkant: n=4: 180° * 2/4 = 90° enzovoort. Christophe. Christophe vrijdag 6 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
mischien een beetje een domme vraag hoor maar ik snap namelijk niets van wiskunde maar wat is *? sabine Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 5 juni 2003
sabine Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 5 juni 2003
Wel, dat is het tekentje dat je op het toetsenbord vindt naast de min, de plus, en de gedeeld door... Vermenigvuldigen dus! Dus voor een driehoek, n=3: 180° *1/3 = 60°, voor een vierkant: n=4: 180° * 2/4 = 90° enzovoort. Christophe. Christophe vrijdag 6 juni 2003
Christophe vrijdag 6 juni 2003
©2001-2024 WisFaq