\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 12063 Re: Veeltermfunctie determineren Ik snap het niet, ik kom altijd dit stelsel uit en toch klopt dit niet met jouw oplossing: [A] = [[ - 4a -b +2c = 8] [ - 3a -3b -3c = -27] [ 4a -b -2c = 0]] Weet u waar de fout zit? Ik moet toch op de rekenmachine rref( gebruiken? Sorry voor de vele repley's hoor... Dieter 3de graad ASO - woensdag 4 juni 2003 Antwoord (eerst: Ik heb even a en d verwisseld denk ik in mijn eerste antwoord.) Ik ben niet zo thuis in de grafische rekenmachines. Ik gebruik een computeralgebrasoftwarepakket (wat een woord). Dit is het stelsel: -4 a - b + 2 c = 8 -3 a + 3 b - 3 c = 27 4 a - b - 2 c = 0 Je hebt een tekenfout in de tweede vergelijking. Koen km woensdag 4 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap het niet, ik kom altijd dit stelsel uit en toch klopt dit niet met jouw oplossing: [A] = [[ - 4a -b +2c = 8] [ - 3a -3b -3c = -27] [ 4a -b -2c = 0]] Weet u waar de fout zit? Ik moet toch op de rekenmachine rref( gebruiken? Sorry voor de vele repley's hoor... Dieter 3de graad ASO - woensdag 4 juni 2003
Dieter 3de graad ASO - woensdag 4 juni 2003
(eerst: Ik heb even a en d verwisseld denk ik in mijn eerste antwoord.) Ik ben niet zo thuis in de grafische rekenmachines. Ik gebruik een computeralgebrasoftwarepakket (wat een woord). Dit is het stelsel: -4 a - b + 2 c = 8 -3 a + 3 b - 3 c = 27 4 a - b - 2 c = 0 Je hebt een tekenfout in de tweede vergelijking. Koen km woensdag 4 juni 2003
km woensdag 4 juni 2003
©2001-2024 WisFaq