\require{AMSmath} Telproblemen Bewijs dat (2n)! deelbaar is door (n!)2Kent hier soms iemand de truc van ?Alvast bedankt eric 3de graad ASO - zaterdag 31 mei 2003 Antwoord Hoi,(2n)! / (n!)2 = (2n)!/(n!·n!) = (2n)!/[(2n-n)!·n!]Zie je hier geen herkenbare vorm in? (2n over n) Koen zondag 1 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bewijs dat (2n)! deelbaar is door (n!)2Kent hier soms iemand de truc van ?Alvast bedankt eric 3de graad ASO - zaterdag 31 mei 2003
eric 3de graad ASO - zaterdag 31 mei 2003
Hoi,(2n)! / (n!)2 = (2n)!/(n!·n!) = (2n)!/[(2n-n)!·n!]Zie je hier geen herkenbare vorm in? (2n over n) Koen zondag 1 juni 2003
Koen zondag 1 juni 2003
©2001-2024 WisFaq