\require{AMSmath} Differentieren hallo allemaal...zit met een probleem wat is de afgeleide van: (1-x)e^-x bedankt alvast! ilse Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 30 mei 2003 Antwoord productregel in combinatie met kettingregel voor die e-x. f(x)=(1-x)·e-x Þ f'(x)= -1·e-x+(1-x)·e-x·-1. Als je wil kun je dat nog wat verder uitwerken. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 31 mei 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo allemaal...zit met een probleem wat is de afgeleide van: (1-x)e^-x bedankt alvast! ilse Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 30 mei 2003
ilse Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 30 mei 2003
productregel in combinatie met kettingregel voor die e-x. f(x)=(1-x)·e-x Þ f'(x)= -1·e-x+(1-x)·e-x·-1. Als je wil kun je dat nog wat verder uitwerken. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 31 mei 2003
jadex zaterdag 31 mei 2003
©2001-2025 WisFaq