\require{AMSmath} Rijen Hallo iedereen, Ik heb maandag een so over rijen... Weten jullie soms waar ik oefeningen kan vinden met de oplossing erbij ? Ik heb hier ook nog 2 vraagjes: 1. Bewijs dat a,b en c drie opeenvolgende termen zijn van een rekenkundige rij als 2b= a+c 2. Bepaal de drie opeenvolgende termen van de RR als: 1) hun som 12 en hun product 28, 2) hun som 21 is en hun product 315. Geef telkens 2 oplossingen. Bedankt! A. 2de graad ASO - donderdag 29 mei 2003 Antwoord som = 21 en product = 315 kun je op dezelfde manier oplossen. Zoeken in WisFaq op RIJEN levert vast wel iets op waarmee je kunt oefenen. Succes, wl donderdag 29 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo iedereen, Ik heb maandag een so over rijen... Weten jullie soms waar ik oefeningen kan vinden met de oplossing erbij ? Ik heb hier ook nog 2 vraagjes: 1. Bewijs dat a,b en c drie opeenvolgende termen zijn van een rekenkundige rij als 2b= a+c 2. Bepaal de drie opeenvolgende termen van de RR als: 1) hun som 12 en hun product 28, 2) hun som 21 is en hun product 315. Geef telkens 2 oplossingen. Bedankt! A. 2de graad ASO - donderdag 29 mei 2003
A. 2de graad ASO - donderdag 29 mei 2003
som = 21 en product = 315 kun je op dezelfde manier oplossen. Zoeken in WisFaq op RIJEN levert vast wel iets op waarmee je kunt oefenen. Succes, wl donderdag 29 mei 2003
wl donderdag 29 mei 2003
©2001-2024 WisFaq