Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Gelijke afstanden in de ruimte

Geef ten opzichte van een orthonormale basis het stel coördinaten van een punt op A: x-2=y-4=z dat gelijke afstanden heeft tot a(-3,7,1) en tot a: 2x+y-2z+11=0

Anneke
3de graad ASO - maandag 26 mei 2003

Antwoord

Deze zal je toch zelf eens mogen proberen. Laat eens zien wat je er van bakt, en ik help je wel verder.

cl
maandag 26 mei 2003

 Re: Gelijke afstanden in de ruimte 

©2001-2024 WisFaq