\require{AMSmath} Afgeleide van G(t)=7700 x 0,93t - 5500 x 0,96t Ik begrijp echt niet hoe je de afgeleide van G(t)=7700 x 0,93t - 5500 x 0,96t berekent en ik heb dinsdag mijn wiskunde examen! Kunnen jullie mij helpen? Alvast bedankt, groetjes Laura. Laura Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 24 mei 2003 Antwoord Hallo Laura, Succes met je examen, wl zaterdag 24 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp echt niet hoe je de afgeleide van G(t)=7700 x 0,93t - 5500 x 0,96t berekent en ik heb dinsdag mijn wiskunde examen! Kunnen jullie mij helpen? Alvast bedankt, groetjes Laura. Laura Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 24 mei 2003
Laura Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 24 mei 2003
Hallo Laura, Succes met je examen, wl zaterdag 24 mei 2003
wl zaterdag 24 mei 2003
©2001-2024 WisFaq