\require{AMSmath} Breuken Hoe herleid je Ö3/4 tot 1/2Ö3? Bedankt! Angela Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 mei 2003 Antwoord euhm...je bedoelt: Ö(3/4) = 1/2*Ö3 Wel: Omdat Ö4 = 2 is Ö3/Ö4=Ö3/2 Dus gewoon in de noemer Ö4 schrijven als 2. km donderdag 22 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe herleid je Ö3/4 tot 1/2Ö3? Bedankt! Angela Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 mei 2003
Angela Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 mei 2003
euhm...je bedoelt: Ö(3/4) = 1/2*Ö3 Wel: Omdat Ö4 = 2 is Ö3/Ö4=Ö3/2 Dus gewoon in de noemer Ö4 schrijven als 2. km donderdag 22 mei 2003
km donderdag 22 mei 2003
©2001-2024 WisFaq