\require{AMSmath} Negatieve getallen Bestaat er een digitale methode om vmbo-leerlingen te laten oefenen met negatieve getallen? Bijv. een versie van de heksenmethode van Netwerk? N. Sch Docent - dinsdag 20 mei 2003 Antwoord Ik veronderstel dat je bedoelt4√(5x3) + 3√(2x)= 4√5 . x3/4 + 3√2 . x1/3Dat combineer je gewoon met$\int{}$xpdx = xp+1 / (p+1) Zie Moderne wiskunde 7de editite wh woensdag 21 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bestaat er een digitale methode om vmbo-leerlingen te laten oefenen met negatieve getallen? Bijv. een versie van de heksenmethode van Netwerk? N. Sch Docent - dinsdag 20 mei 2003
N. Sch Docent - dinsdag 20 mei 2003
Ik veronderstel dat je bedoelt4√(5x3) + 3√(2x)= 4√5 . x3/4 + 3√2 . x1/3Dat combineer je gewoon met$\int{}$xpdx = xp+1 / (p+1) Zie Moderne wiskunde 7de editite wh woensdag 21 mei 2003
Zie Moderne wiskunde 7de editite
wh woensdag 21 mei 2003
©2001-2024 WisFaq