Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Wat bekekent een O met puntjes?

In veel berekeningen kom ik een O met puntjes erop tegen. Wat is dat?

joyce
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 mei 2003

Antwoord

Wij maken gebruik van symbol-font voor het weergeven van speciale tekens als $\sqrt{ }$, $\pi$, $\ne$ of $\Delta$. (wortel, pi, is ongelijk aan of delta)

Als je nu een andere browser gebruikt dan Internet Explorer of Netscape zou het best wel kunnen zijn dat je geen symbol-font ziet. Die $\sqrt{ }$ is dan een $\sqrt{ }$-teken. Hoewel je dat laatste dan natuurlijk niet ziet...:-) Ik bedoel WORTEL-teken...

WvR
dinsdag 20 mei 2003

Re: O met puntjes

©2001-2024 WisFaq