\require{AMSmath} Haakjes hoe schrijf ik (x-1)2 zonder haakjes; x2-12 klopt hier volgens mij niet olga Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 19 mei 2003 Antwoord Dat is ook helemaal de regel niet! Als je twijfelt, werk dan gewoon uit ipv een formule van buiten te leren: (x-1)2 = (x-1)(x-1) = x2 - x - x + 1 = x2 - 2x + 1 (dus de som van de kwadraten + het dubbel produkt) cl maandag 19 mei 2003 Re: Haakjes ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe schrijf ik (x-1)2 zonder haakjes; x2-12 klopt hier volgens mij niet olga Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 19 mei 2003
olga Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 19 mei 2003
Dat is ook helemaal de regel niet! Als je twijfelt, werk dan gewoon uit ipv een formule van buiten te leren: (x-1)2 = (x-1)(x-1) = x2 - x - x + 1 = x2 - 2x + 1 (dus de som van de kwadraten + het dubbel produkt) cl maandag 19 mei 2003
cl maandag 19 mei 2003
©2001-2024 WisFaq