Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Kromme

Hallo, Ik had een vraagje, ik begrijp niet hoe ze aan de coördinaten ( 0, Ö2 - 2) komen, ik begrijp nu dat sin p/4 = 1/2Ö2 ik weet dat x=0 snijpunt is bij de y- as ( x = 4 sin 2(t)- 2 ) maar hoe kom je aan die y coordinaat?? waar vullen ze wat in? want als ik bij t p/4 in vul bij x = 4 sin2 t - 2 dan krijg je 2-2 = 0 en niet Ö2-2????????????? Want als de kromme de x as snijdt stel je die y gelijk aan nul en dan bereken ik het krijg je een t maar wat ze daarna doen snap ik niet.

Ik hoop dat u me kunt helpen!!! Groetjes Arzu

Arzu
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 17 mei 2003

Antwoord

Kan je de opgave niet eens geven? Of zeggen op welke vraag je eigenlijk reageert?

cl
zondag 18 mei 2003

©2001-2024 WisFaq