\require{AMSmath} Bovengrens integraal Hallo, het lukt mij niet om de volgende vraag op te lossen: Er is 1 positieve waarde van a waarvoor geldt: a ò1/Öx dx= 10 1 bereken de exacte waarde van x ik heb dit geintegreerd tot: a a ò1/Öx dx=[lnÖx/2Öx] 1 1 ik weet niet of dit goed is en het lukt mij niet om dit op te lossen tot a= het juiste antwoord moet zijn a=36 hoe los je dit op? ik heb as donderdag examen dus zou u het antwoord uiterlijk as woensdag op willen sturen? alvast bedankt en groetjes anne anne Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 17 mei 2003 Antwoord Hallo Anne, Uitwerken van deze vergelijking geeft a = 36 Succes met je examen, wl zaterdag 17 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, het lukt mij niet om de volgende vraag op te lossen: Er is 1 positieve waarde van a waarvoor geldt: a ò1/Öx dx= 10 1 bereken de exacte waarde van x ik heb dit geintegreerd tot: a a ò1/Öx dx=[lnÖx/2Öx] 1 1 ik weet niet of dit goed is en het lukt mij niet om dit op te lossen tot a= het juiste antwoord moet zijn a=36 hoe los je dit op? ik heb as donderdag examen dus zou u het antwoord uiterlijk as woensdag op willen sturen? alvast bedankt en groetjes anne anne Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 17 mei 2003
anne Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 17 mei 2003
Hallo Anne, Uitwerken van deze vergelijking geeft a = 36 Succes met je examen, wl zaterdag 17 mei 2003
wl zaterdag 17 mei 2003
©2001-2024 WisFaq