\require{AMSmath} Re: formules het moeten er maar een paar zijn niet allemaal ik zit nog maar in het eerste dus niet te moeilijke plaes help me dada en neig bedankt tineke 1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 15 mei 2003 Antwoord Vierkant (zijde a)Omtrek 4aOppervlakte a2Rechthoek (zijden a en b)Omtrek = 2(a+b)Oppervlakte = abCirkel (straal r)Omtrek = 2prOppervlakte = pr2Driehoek (basis b, hoogte h)Oppervlakte = bh/2Parallellogram (basis b, hoogte h)Oppervlakte = bhTrapezium (kleine basis b, grote basis B, hoogte h)Oppervlakte = (b+B)(h/2)Zijn er nog waar je in geinteresseerd bent? cl donderdag 15 mei 2003 Re: Re: formules ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
het moeten er maar een paar zijn niet allemaal ik zit nog maar in het eerste dus niet te moeilijke plaes help me dada en neig bedankt tineke 1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 15 mei 2003
tineke 1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 15 mei 2003
Vierkant (zijde a)Omtrek 4aOppervlakte a2Rechthoek (zijden a en b)Omtrek = 2(a+b)Oppervlakte = abCirkel (straal r)Omtrek = 2prOppervlakte = pr2Driehoek (basis b, hoogte h)Oppervlakte = bh/2Parallellogram (basis b, hoogte h)Oppervlakte = bhTrapezium (kleine basis b, grote basis B, hoogte h)Oppervlakte = (b+B)(h/2)Zijn er nog waar je in geinteresseerd bent? cl donderdag 15 mei 2003
cl donderdag 15 mei 2003
©2001-2024 WisFaq