\require{AMSmath} Lucky day hey, Dit stond ergens op de site : 20C10 / 10C80 en dit is 1 op 8 911 711 ,zeg maar 1 op 9 mln ik vroeg me af of dit niet fout was ofzo want ik kon het niet na rekenen! (op de GR) THANX UzU Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 mei 2003 Antwoord Je bedoelt waarschijnlijk 80C10. 20C10 = 184756 80C10 = 1646492110120 20C10/80C10 = 17/151499090 = 0.0000011221189513415559130... En dat is inderdaad ongeveer 1/8911711 cl woensdag 14 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hey, Dit stond ergens op de site : 20C10 / 10C80 en dit is 1 op 8 911 711 ,zeg maar 1 op 9 mln ik vroeg me af of dit niet fout was ofzo want ik kon het niet na rekenen! (op de GR) THANX UzU Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 mei 2003
UzU Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 mei 2003
Je bedoelt waarschijnlijk 80C10. 20C10 = 184756 80C10 = 1646492110120 20C10/80C10 = 17/151499090 = 0.0000011221189513415559130... En dat is inderdaad ongeveer 1/8911711 cl woensdag 14 mei 2003
cl woensdag 14 mei 2003
©2001-2024 WisFaq