\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 10163 Re: Extremumproblemen Ik heb geprobeerd deze oef op te lossen en klopt het dat x=Ö2.r? kirste 3de graad ASO - dinsdag 13 mei 2003 Antwoord Als we de draad oppakken vanaf x2 = 4r2 - x2, dan krijg je ten eerste 2x2 = 4r2 en dus x2 = 2r2. Hieruit volgt inderdaad x = rÖ2 zoals je schrijft. MBL dinsdag 13 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb geprobeerd deze oef op te lossen en klopt het dat x=Ö2.r? kirste 3de graad ASO - dinsdag 13 mei 2003
kirste 3de graad ASO - dinsdag 13 mei 2003
Als we de draad oppakken vanaf x2 = 4r2 - x2, dan krijg je ten eerste 2x2 = 4r2 en dus x2 = 2r2. Hieruit volgt inderdaad x = rÖ2 zoals je schrijft. MBL dinsdag 13 mei 2003
MBL dinsdag 13 mei 2003
©2001-2024 WisFaq