\require{AMSmath} Vergelijkingen oplossen Na het bestuderen van de stof over complexe getallen, heb ik oplossingen gevonden voor de vergelijkingen: x2 = -1 x3 = -1 enz. Waar ik nog niet uitkom is de vergelijking: x2 = 1 + i x3 = 1 + i Hoe los ik dit op?? Piter Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2003 Antwoord Kijk eerst hier eens naar: Worteltrekken Dit kan je misschien een heel stuk verder helpen. groeten, martijn Zie wortel uit complexe getallen mg maandag 12 mei 2003 Re: Vergelijkingen oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Na het bestuderen van de stof over complexe getallen, heb ik oplossingen gevonden voor de vergelijkingen: x2 = -1 x3 = -1 enz. Waar ik nog niet uitkom is de vergelijking: x2 = 1 + i x3 = 1 + i Hoe los ik dit op?? Piter Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2003
Piter Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2003
Kijk eerst hier eens naar: Worteltrekken Dit kan je misschien een heel stuk verder helpen. groeten, martijn Zie wortel uit complexe getallen mg maandag 12 mei 2003
Zie wortel uit complexe getallen
mg maandag 12 mei 2003
©2001-2024 WisFaq