\require{AMSmath} Machtsverheffen in vergelijkingen Hoe bereken ik x in de vergelijking 6x-2x=16? Henk K Student universiteit - zaterdag 10 mei 2003 Antwoord Niet. Daar vind je geen gesloten uitdrukking voor. De enige reele oplossing is x=1.64719360483240596852474385806. cl zaterdag 10 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik x in de vergelijking 6x-2x=16? Henk K Student universiteit - zaterdag 10 mei 2003
Henk K Student universiteit - zaterdag 10 mei 2003
Niet. Daar vind je geen gesloten uitdrukking voor. De enige reele oplossing is x=1.64719360483240596852474385806. cl zaterdag 10 mei 2003
cl zaterdag 10 mei 2003
©2001-2024 WisFaq