\require{AMSmath} Eenvoudige vergelijkingen oplossen hallo!!! hoe bereken je het volgende? 3x-7=7 en -8+4x=13 nu nog één. 8=-6a-20 Bedankt!!! jessic 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 7 mei 2003 Antwoord Er zijn verschillende manieren om een eenvoudige vergelijking oplossen. Maar laten we de balansmethode maar gebruiken.... 3x-7=7 tel links en rechts 7 op 3x=14 deel links en rechts door 3 x=14/3=42/3 -8+4x=13 tel links en rechts 8 op 4x=21 deel links en rechts door 4 x=21/4=51/4 8=-6a-20 tel links en rechts 20 op 28=-6a deel links en rechts door -6 28/-6=a a=-44/6=-42/3 WvR woensdag 7 mei 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo!!! hoe bereken je het volgende? 3x-7=7 en -8+4x=13 nu nog één. 8=-6a-20 Bedankt!!! jessic 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 7 mei 2003
jessic 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 7 mei 2003
Er zijn verschillende manieren om een eenvoudige vergelijking oplossen. Maar laten we de balansmethode maar gebruiken.... 3x-7=7 tel links en rechts 7 op 3x=14 deel links en rechts door 3 x=14/3=42/3 -8+4x=13 tel links en rechts 8 op 4x=21 deel links en rechts door 4 x=21/4=51/4 8=-6a-20 tel links en rechts 20 op 28=-6a deel links en rechts door -6 28/-6=a a=-44/6=-42/3 WvR woensdag 7 mei 2003
WvR woensdag 7 mei 2003
©2001-2025 WisFaq