Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 10602 

Re: Verschilrij

Maar de vraag bij a was toch U2-U1 en niet $\Delta$U2-$\Delta$U1?
Want dan is het $\Delta$U2=8·(1,1)2-1=8,8

Evelie
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 mei 2003

Antwoord

Excuus, je hebt helemaal gelijk!
Bij vraag a moet het antwoord zijn: U2-U1 = DU2 = 8,8
En nu nog eens vraag c, maar dan met het goede tussenantwoord:

(b·1,1)-b= 8,8
En nu gebeurt het, het is eenvoudige onderbouw-algebra!
1,1b - 1b = 8,8
0,1b = 8,8
b = 88

jr
dinsdag 6 mei 2003

©2001-2024 WisFaq