\require{AMSmath} Tan-1 Hallo, Wat is de Tan-1? En hoe wordt die gebruikt? Geld hetzelfde principe dan ook voor de cosinus en de sinus? Alvast bedankt.. Tina Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 5 mei 2003 Antwoord tan-1 zal wel tan-1 zijn en betekent zoveel als de omgekeerde tangens. ook wel de arctangens genoemd. (let op: tan-1x betekent NIET 1/tanx !!) dus als tan(x)=y dan is arctan(y)=x ofwel tan-1(y)=x voorbeeld: tan-1(1) = p/4 groeten, martijn mg maandag 5 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Wat is de Tan-1? En hoe wordt die gebruikt? Geld hetzelfde principe dan ook voor de cosinus en de sinus? Alvast bedankt.. Tina Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 5 mei 2003
Tina Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 5 mei 2003
tan-1 zal wel tan-1 zijn en betekent zoveel als de omgekeerde tangens. ook wel de arctangens genoemd. (let op: tan-1x betekent NIET 1/tanx !!) dus als tan(x)=y dan is arctan(y)=x ofwel tan-1(y)=x voorbeeld: tan-1(1) = p/4 groeten, martijn mg maandag 5 mei 2003
mg maandag 5 mei 2003
©2001-2024 WisFaq