\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 10537 Re: Re: Functievoorschrift bij translatie Aha ik begrijp het volgens mij Bijvoorbeeld heb ik dezelfde functie: f: x®x2+2x-6 En geef dan het functievoorschrift van h als h het beeld is van f bij de translatie T (-5 0) Dan krijg je toch het volgende? f:x®x2+2x-6 f(x)=(x+5)2 over T=(-5,0) Dan krijg je dus: f1(x)=(x+5)2+2(x+5)-6 f2(x)=(x+5)2+2(x+5)-6 -0(blijft dus eigenlijk hetzelfde) Yrrab Leerling mbo - zondag 4 mei 2003 Antwoord Bingo !!! Het balletje is gevallen Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 4 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Aha ik begrijp het volgens mij Bijvoorbeeld heb ik dezelfde functie: f: x®x2+2x-6 En geef dan het functievoorschrift van h als h het beeld is van f bij de translatie T (-5 0) Dan krijg je toch het volgende? f:x®x2+2x-6 f(x)=(x+5)2 over T=(-5,0) Dan krijg je dus: f1(x)=(x+5)2+2(x+5)-6 f2(x)=(x+5)2+2(x+5)-6 -0(blijft dus eigenlijk hetzelfde) Yrrab Leerling mbo - zondag 4 mei 2003
Yrrab Leerling mbo - zondag 4 mei 2003
Bingo !!! Het balletje is gevallen Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 4 mei 2003
jadex zondag 4 mei 2003
©2001-2024 WisFaq