\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 10501 Re: Congruentie en gelijkvormigheid Zijn dus alleen de parallellogram, ruit en rechthoek volledig bepaald? patty Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 mei 2003 Antwoord Iedere vierhoek is volledig bepaald als je maar genoeg gegevens hebt.voorbeeld.Van een vierhoek ABCD is het snijpunt van de diagonalen punt S. BS = 3 cm, CS = 2 cm, Ð BSC is 50°,AC = 7cm en BD = 9 cm.Als jij en ik deze vierhoek tekenen, dan hebben we twee congruente vierhoeken.Bij een bijzondere vierhoek heb je minder gegevens nodig.Een vierkant is al volledig bepaald als je een zijde of een diagonaal weet. wl zondag 4 mei 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zijn dus alleen de parallellogram, ruit en rechthoek volledig bepaald? patty Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 mei 2003
patty Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 mei 2003
Iedere vierhoek is volledig bepaald als je maar genoeg gegevens hebt.voorbeeld.Van een vierhoek ABCD is het snijpunt van de diagonalen punt S. BS = 3 cm, CS = 2 cm, Ð BSC is 50°,AC = 7cm en BD = 9 cm.Als jij en ik deze vierhoek tekenen, dan hebben we twee congruente vierhoeken.Bij een bijzondere vierhoek heb je minder gegevens nodig.Een vierkant is al volledig bepaald als je een zijde of een diagonaal weet. wl zondag 4 mei 2003
wl zondag 4 mei 2003
©2001-2024 WisFaq