\require{AMSmath} Zoek het expliciet voorschrift Deze rij is gegeven: 1,2,4,8,16,... Bepaal het expleciet voorschrift van deze rij Ruben 2de graad ASO - maandag 28 april 2003 Antwoord Als je de termen nummert beginnend bij n=1, is tn = 2n-1 Dat was toch niet zo moeilijk? cl maandag 28 april 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Deze rij is gegeven: 1,2,4,8,16,... Bepaal het expleciet voorschrift van deze rij Ruben 2de graad ASO - maandag 28 april 2003
Ruben 2de graad ASO - maandag 28 april 2003
Als je de termen nummert beginnend bij n=1, is tn = 2n-1 Dat was toch niet zo moeilijk? cl maandag 28 april 2003
cl maandag 28 april 2003
©2001-2024 WisFaq